Lehkosuo: Meidän selkäranka oli tosi hyvässä kunnossa

Julkaistu 17.02.2012 klo 17:02

Honka kaatoi HJK:n selvästi lukemin 4-0 perjantaina Liigacupissa. Honka oli ottelussa askeleen edellä, eikä päästänyt HJK:ta juurikaan vaarallisille paikoille.

Erityisesti puolustuspeli toimi todella hyvin, josta myös päävalmentaja Mika Lehkosuo oli tyytyväinen.

- Kyllä se meidän selkäranka oli tänään tosi hyvässä kunnossa ja sitä kautta saatiin mahdollisuus hyökätä vaarallisesti. Viimeiset kaksi peliä Lahtea ja MYPAa vastaan, niin niissä tehtiin sellaisia pieniä virheitä, joista vastustaja sai maalipaikkoja. Jopa niin, että oli enemmän heidän heikkoutta tai huonoa tsägää, ettei mennyt maaliin. Ne virheet puuttuivat tänään kokonaan ja oli meiltä erittäin varmaa pelaamista. Ei annettu vastustajalle mitään helppoja paikkoja ja muutamat vaaralliset tilanteet mitä vastustaja sai, niin niissä taisteltiin boksissa pallo väljemmille vesille, Lehkosuo summasi ottelun jälkeen.

Myös hyökkäyspelissä tuli onnistumisia.

- Muutamat hyökkäyskombinaatiot onnistuivat todella hyvin ja niistä tuli maaleja. Myös erikoistilanteista ollaan tehty jonkin verran maaleja ja se trendi jatkui myös tänään, Lehkosuo sanoi.

- Duarte Tammilehdon erinomainen henkilökohtainen suoritus jälleen Klubia vastaan. Toivottavasti ne eivät jää tänne Liigacupiin, koska kyllä meidän tavoitteet ilman muuta ovat siellä kesässä. Nämä ovat tärkeitä pelejä, jotka valmistavat sinne kesään, mutta missään nimessä tämä Honka-HJK Liigacupissa helmikuussa ei ole meidän päätavoite, Lehkosuo päätti.